Vi tilbyder idylliske og historiske rammer omgivet at Dyrehaven, stranden og Øresund, stadigvæk tæt på København.
Derfor skal I vælge Strandmøllekroen til Jeres store dag!
Personlig og gratis bryllupsrådgiver hele vejen igennem.
Passioneret, faglært og erfarent hold, både i køkkenet og på gulvet.
Meget stor erfaring indenfor planlægning og afholdelse af bryllupper.
Gratis parkering døgnet rundt
Vielse 10.000,- Opstilling - hvid løber
-
Fri blød bar med hvid, rødvin, rose, fadøl, saft, sodavand 95,-/timen
-Smørstegt blinis - rørt lakseriellette - syltet grønt
Stegt urtefladbrød - rørt oksetatar – purløgsemulsion
Sprød kiks - avokadocreme - syltet chili
Kolde bobler til velkomst
Fire retters middag
Vinmenu under middagen, samt andre drikkevarer som fadøl, saft og sodavand
Filtreret vand med og uden brus
Kaffe og søde sager til kaffen
Blomsterdekoration på bordet
Natmad
Fri bar med drinks fra 24.00 til 03.00
1750,-
_
Der vil naturligvis blive taget højde for allergier og madpræferencer
Forret 1: Citrus rimet regnbueørred - stegt æblepure - rygeostcreme - dild salsa verde - råmarineret kål - peberrodssauce skilt dild
Forret 2: Rørt oksetatar - urteemulsion - syltede perleløg - saltede mandler - sennepskorn - sprød malt
-
Mellemret 1: Håndpillede rejer vendt i æble, purløg og citron - luftigt urtebrød stegt i purløgsolie - syltede rødløg - urter
Mellemret 2: Kroens "Vitello tonnato" - tun creme - urtesalat - kapers - syltede sennepskorn - salsa med løvstikke & fennikel
-
Hovedret: Langtidsstegt sødmælks kalvecoulotte – pure - sæsonens grønt - urtekartofler - tomatiseret hollandaise.
Upgrade til oksemørbrad 69,-
-
Osteanretning: 3 slags oste - surt - sødt - sprødt - salt
-
Dessert 1 - Gælder hele året: Cheese cake - sæsonens smag - hvid chokolade - dulce de leche
Dessert 2 skifter efter sæson:Januar til Marts - Kraftig cremet chokoladekage med pekannødder og karamel - bærcoulis - knas på frysetørret hindbær - is
April - Maj: Rabarber trifli - vaniljecreme - knas - vaniljeflødeskum
Juni - September: Jordbærgrød - koldskålscreme - havreknas - estragonolie
Oktober til midt November: Gammeldaws æblekage - knas - let pisket flødeskum - ribsgele
Midt november til December: Ris a la mande - kirsebærsauce - sprøde mandelflager
-
Champagne i stedet for Cava til velkomst +45,-
1 ret mere med tilhørende vin 199,-
Ønskes hovedretten serveret 2. gang +89,-
Pakken er til kl. 03.00. vi har bevilling til 05.00, så I kan feste til den lyse morgen. Der er et nattetillæg efter 03.00 på 5000,- pr påbegyndt time. Samt 100,- pr. resterende gæster
Upgrade til cocktailbar I 3 timer med shaked cocktails + 125,- Espresso Martini, Moscow Mule, Cosmopolitan, Old Fashioned, Whiskey Sour
Fakler fra kl. 22.00 engangsbeløb 1500,-
Der tages forbehold for ændringer i menuen og priser.
Vi tilbyder naturligvis personlig og gratis bryllupsrådgiver hele vejen igennem.
Det siger vores brudepar, taget direkte fra vores gæstebog.
Kære Nicolas & Team - Tusind tak for at i gjorde vores bryllup så magisk og fortryllende. I har båret os på hænder og fødder hele vejen – og vi vil aldrig glemme det! Vi kommer snart igen for at nyde jeres fantastiske mad og udsigt.
BRAVO (hjerte) Kærligste hilsner Jess & Marie