top

 

Klassisk julebord

Strandmøllekroen har lavet det klassiske julebord med hvad dertil hører ud af huset

Det kolde: 

Karrysild - kapers – creme fraiche - rødløg

Håndpillede rejer - skagenrører

Smilende æg - urteemulsion

Kålsalat med honning - appelsin - tyttebær - valnødder

Hvidløgsbagte beder - pære - rygeost - boghvede - timian

Bulgur - fennikel - vindruer - persille - mynte

Kroens maltbrød – rugbrød – smør

-

Det lune: 

Kroens tarteletter på høns, fed flødesauce med muskatnød - ærter - gulerødder

Leverpostej – stegte svampe – bacon

Fedtede frikadeller

Confiterede andelår

Stegte asparges kartofler med urter

Karamelliseret rødkål - appelsin - stjerneanis - kanel

Mormor sauce tilsmagt jul

-

 OST & DESSERT

2 slags oste med sødt - surt - sprødt - salt

Ris a la mande med kirsebærsauce

-

Pris 399,- minimum 15 personer

-

Menuen kan enten leveres i klar til servering i varmekasser eller i kan få den klar til at varme selv

Der medfølger instrukser

Pris 399,- minimum 15 personer

Maden er anrettet i engangsemballage, som enten kan stilles frem eller ligges over i eget service ved serveringen.

Varmekasser og andet udleveret skal returneres senest 2 dage senere afskyllet. 

-

Mulige tilvalg

Paneret rødspættefilet - remoulade - citron 69,-

Julemedister + 39,-


DKK 199,00

Hvad siger gæster?