top

 

Klassisk julebord

Det kolde:

Karrysild - kapers – creme fraiche - rødløg

Håndpillede rejer - skagenrører

Smilende æg - urteemulsion

Kålsalat med honning - appelsin - tyttebær - valnødder

Hvidløgsbagte beder - pære - rygeost - boghvede - timian

Bulgur - fennikel - vindruer - persille - mynte

Kroens maltbrød – rugbrød – smør

-

Det lune:

Sprød rødspættefileter serveret med remoulade & citron.

Kroens tarteletter på høns, fed flødesauce med muskatnød - ærter - gulerødder.

Helstegt puffet Porchetta

Confiterede andelår

Stegte asparges kartofler med urter

Karamelliseret rødkål - appelsin - stjerneanis - kanel

Leverpostej – stegte svampe – bacon.

Mormor sauce tilsmagt jul.

-

Klassikeren vi alle elsker:

Udvalg af oste med sødt - surt - sprødt - salt

Skære kage

Ris a la mande med kirsebærsauce

Julesmåkager

-

Pris 499,- minimum 25 personer

Tilvalg

Gravad laks - rævesauce - dild +59,-

Frikadeller +39,-

Julemedister +39,-


DKK 199,00

Hvad siger gæster?