top

1. & 2. juledag

Vi byder indenfor i varmen til ren råhygge og det helt store danske julebord for hele familien

Strandmøllekroens store julebord

Det kolde bord

3 slags sild – kapers – creme fraiche - rødløg.

Håndpillede rejer - skagenrører

Smilende æg - urteemulsion

Kulmule rillette - citron - kapers

Gravad laks - rævesauce - dild

Rosastegt Vitello Tonato - tuncreme - kapers

Kålsalat med honning - appelsin - tyttebær - valnødder

Hvidløgsbagte beder - pære - rygeost - boghvede - timian

Bulgur - fennikel - vindruer - persille - mynte

Kroens maltbrød – rugbrød – smør

Det lune bord

Sprøde rødspættefileter serveret med remoulade & citron.

Kroens tarteletter på høns, fed flødesauce med muskatnød - ærter - gulerødder.

Helstegt puffet Porchetta

Kroens julemedister

Confiterede andelår

Flødekartofler med hvidløg - chili - muskatnød

Karamelliseret rødkål - appelsin - stjerneanis - kanel

Fedtede frikadeller.

Leverpostej – stegte svampe – bacon.

Mormor sauce tilsmagt jul.

Røget bearnaise.

OSTE OG DESSERTBORD

Udvalg af oste med sødt - surt - sprødt - salt

Lune æbleskiver med marmelade og flormelis.. helt klassisk som det skal være.... 

Ris a la mande med kirsebærsauce

Julesmåkager

Julebuffet inkl. udvalgte vine - øl - sodavand - saft samt kaffe og the 799,-

Børn 1-2 år 100,- og 3-10 år 299,-

Ankomst 11.30 - 15.00. Restauranten lukker kl. 17.00

Forbehold for ændringer i menuen

Reservation

Bordbestilling

Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.

Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26

Hvad siger gæster?