-
Kroens sildebord: 3 slags sild - creme fraiche - rødløg - kapers.
Håndpillede rejer - skagenrører
Smilende æg - urteemulsion
Let røget lakserilette - urter - syltet tomat
Let pocheret hvid fisk med hvidvin - citron - salsa verde
Bulgur - peberfrugt - persille - tomat - mynte
Broccolisalat vendt i cremet balsamico & Vesterhavsdressing – bacon – rosiner – rødløg – græskarkerner
Tomatsalat - balsamico - mozzarella - pesto
Vitello Tonato - tuncreme - kapers
Kroens maltbrød & rugbrød samt smør
—
Helstegt puffet porchetta rullet med citron og persille
Langtidsstegt okse med chimichurri
Kroens tarteletter på unghane, fed flødesauce med muskatnød - ærter - gulerødder.
Fedtede frikadeller - sort peber - karamelliseret rødkål
Sprød fiskefilet med citron og urter - remoulade & citron.
Kartofler med chili og hvidløg
Rødvinssauce
Kold bearnaisecreme
—
3 Europæiske oste - kompot - røgede mandler - knækbrød.
Kroens vinder. Gammeldaws æblekage - knas - let pisket flødeskum - ribsgele
Skærekage
—
Hele menuen inkl. oste- og dessertbordet samt stempelkaffe/te 450,-
Børn 2-10 år 199,-
—
Ankomst mellem kl. 11.30 til 15.30 - Den saltede del lukkes omkring kl. 16.30, desserten bliver stående til ca. kl. 17.00.
Husk vi også har åbent til aften med vores alacarte kort
Vi tager forbehold for ændringer i menuen
Bord op til 8 personer bookes online — ved selskaber over 8 personer bedes I venligst kontakte os
på telefon 39 63 01 04 eller på e-mail via kontakt@strandmollekroen.dk.
Store selskaber over 15 personer, kan ringe direkte til vores selskabs ansvarlige Nicolas Dahl på 22 11 88 26