Stenbiderrogn med purløg - mandel og citron blinis –– saltet citron – syltet rødløg - rygeostcreme
_
3 cl af køkkenchefens hjemmelavede snaps med æble & enebær & vanilje
Karrysild rørt med æbler, dild & fennikel – syltede rødløg – karse
Grønlandske pil selv rejer med citron emulsion
Rødspættefilet med hjemmerørt remoulade & citron (vi panere, du steger)
Røget lakse rilette serveret med syltede cherry tomater & urtesalat
Hønsesalat med stegte svampe & asparges samt bacon & ramsløg
2 slags brød og smør pisket med kærnemælk
_
Rosmarin & hvidløgs lammemørbrad på en bund af grillede græskar
Lamme cassoulet tilsmagt trøffel med perleløg og bønner
Kroens tarteletter med citrusstegt unghane, ærter, gulerødder & persille
Bøffer af Iberico gris med svampe ala creme & hasselnødder
_
Gateau Marcel krydret med påske
_
399,- for hele menuen / Børnelasagne 69,- / Ekstra dessert 69,-
Bestil på telefon eller e-mail senest den 4 april.
Maden kan hentes alle dage fra 1. – 5. april fra kl. 11.00 – 18.00 på Strandmøllekroen, Strandvejen 808, 2930 Klampenborg.
Mulighed for levering søndag d. 4 april mellem kl. 9.00 - 13.00 for 149,- på Sjælland.
Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os på 39630104 mellem 11.00 og 18.00